Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDEE
Average rating:  
 16 reviews
by Marc Gine on IDEE

Estades

He fet tres viatges amb aquesta companyia, un al Canadà i dos més a GB. En tots ho he gaudit enormement, però el que més m'ha agradat és la capacitat d'atenció personalitzada i la gran capacitat de resoldre qualsevol problema durant l'estada. Gràcies per tot

by Albert Montane on IDEE

Estada Torquay - Regne Unit

Jo he fet un viatge espectacular amb aquesta companyia i ha estat tot molt ben organitzat, tambe han demostrat una gran capacitat resolutiva. Moltes gracies per tot. 😀👌

by Nuria Beneite on IDEE

Estades

He tingut la sort de poder gaudir diversos estius de les activitats proposades per IDEE. Són experiències úniques que guardaràs com records sempre. A més d'aprendre anglès, fas amics de totes parts del món i coneixes noves cultures.

by Vinyet Carmona on IDEE

School Year - Canada

It has been 2 years since I came back from Ireland and my english hasn’t stopped improving. I am so grateful for being able to enjoy this experience, I made incredible friends and now I have a second family in Waterford, where I know I’ll always be welcome. I didn’t just learn english, I discovered an amazing country, met incredible people and became more independent and mature.
Thank you for everything!

by Elisabet Jerez i Valls on IDEE

Mare de participant

La nostra filla Vinyet va estar estudiant a Irlanda l’últim trimestre de 2n d’ESO i tot el 3r d’ESO. L’experiència de viure amb una família irlandesa va ser increïblement enriquidora per a ella. Encara ara som bons amics amb la nostra família irlandesa i mantenim el contacte viatjant nosaltres a d’Irlanda o venint ells a Catalunya.
La Vinyet va aprovar el First i l’Advance durant la seva estada allà. I ara, un any i mig després d’haver tornat, ha aprovat el Proficiency. El seu domini de l’idioma anglès és prácticament nadiu.
Haver enviat a la Vinyet a estudiar a Irlanda amb IDEE és una de les millors decisions que hem pres mai. Gràcies per tot.

by Gisela on IDEE

Estada Torquay - Regne Unit

Aquest estiu vaig estar dues setmanes a Torquay i van ser genials! La família em va tractar molt bé i vaig aprendre molt anglès, tant en les classes com en les activitats de lleure que fèiem, ja que estàvem amb gent d’altres països. M’ho vaig passar súper bé i vaig fer grans amistats. Recomano l’experiència al 100%!

by Dolors on IDEE

Mare de participant

Molt recomanable l'estada de 3 setmanes al Canadà. Les famílies, molt amables; el professorat de l'escola, molt competent; les activitats programades, molt interessants... Tot molt ben organitzat tant per a nois i noies com per a adults que també vulguin millorar el seu anglès. Si vols, pots aprendre molt en tres setmanes!

by Martí Hernàndez on IDEE

School Term - Canada

I can’t believe how much I liked this experience and how much I learned. Not just about the language I improved but also about the culture of the country: the way they do things, the respect they have for others and for the public property and transports they use… I will never forget everything I passed through in Canada!!! I would like to take this opportunity to thank IDEE to make it possible.

by Júlia Quintana on IDEE

Pràctiques en empresa - Irlanda

Una experiència única, acollidora, i molt positiva. La recomanaria i tornaria a repetir-la.
Gràcies per fer-ho possible.

by Maria Solà on IDEE

School Term - Canadà

One of the best experiences of my life, it was something i will never forget. All the friends that i did were amazing and i recommend everyone to try this experience. Also the staff from IDEE helped me a lot with some of the trouble i had, they were so good. Thanks!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»