Promoció de la Internacionalització

La mobilitat a escala europea i internacional  aporta unes competències tan importants com són l’adaptació, l’autogestió, l’autoestima, la resiliència i l’autoconeixement, que resulten essencials en el món laboral actual i per l’emprenedoria. La mobilitat internacional és una eina de creixement, superació i millora personal, i la millor manera d’aprendre i practicar idiomes per a joves de 15 a 30 anys, és per aquesta raó que, a IDee oferim tallers a centres educatius i als joves en general.

 

 

Creiem que el nostre territori necessita impulsar la internacionalització a causa de la seva situació geogràfica i la tipologia de la seva població. La promoció d’aquestes accions ajuda a la població a conscienciar-se de la necessitat d’obrir-se, i a la llarga el resultat serà molt beneficiós per a millorar la productivitat i l’ocupabilitat.

Des dels nostres inicis hem apostat per l’excel·lència i ens esforcem cada dia per a facilitar l’accés a eines per a l’emprenedoria internacional, sigui mitjançant pràctiques transnacionals, impulsant l’aprenentatge i interès per les llengües estrangeres, l’intercanvi de bones pràctiques entre entitats europees, l’impuls de projectes de cooperació entre entitats per a desenvolupar programes conjunts d’intercanvi, projectes que promocionin la innovació i el treball mitjançant la integració d’empreses en l’àmbit europeu o l’exploració de projectes sectorials entre empreses, joves i centres d’FP per a crear nous plans d’estudi i desenvolupar formes innovadores d’ensenyança.

Creiem que és imprescindible fer divulgació, de tots aquests projectes entre els joves mitjançant les nostres xerrades i tallers.

 

 

Fem accions durant tot l’any:

  • Assessorem els centres educatius en projectes d’internacionalització.
  • Fem xerrades a tots els alumnes en centres representatius de la ciutat, especialment de Formació Professional i també a AMPAs.
  • Treballem amb diferents fundacions de països europeus relacionades amb el món de l’educació i la promoció de l’emprenedoria i la internacionalització.
  • Assessorem sobre mobilitat europea dintre del programa Erasmus+.

També treballem l’acollida de joves estrangers que volen tenir una experiència en voluntariat o fer pràctiques en empreses del nostre territori, essent aquesta una altra forma de treballar per a la internacionalització.

Projecte subvencionat per la Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.